Maisonettes

Ova udobna mezoneta koja se prostire na 25 m², nalazi se na drugom spratu. Poseduje terasu sa pogledom na okolinu. Mezoneta ima dva nivoa i može ugostiti do 4 osobe. Na glavnom spratu se nalazi dnevna soba sa kaučom koji se lako može pretvoriti u komforan krevet standardnih dimenzija, kuhinjska oprema i kupatilo. Unutrašnje stepenice vode do potkrovlja sa jednom dvokrevetnom sobom. Da biste se osećali kao kod kuće, naša mezoneta je opremljena TV uređajem sa ravnim ekranom i satelitskim programima, klima uređajem i ketlerom za čaj, a radi Vašeg komfora postoji besplatan Wi-Fi za sve naše goste.

Luksuzna mezoneta se prostire na 38 m² i nalazi se na drugom spratu. Poseduje terasu sa pogledom na okolinu. Ova udobna mezoneta ima dva nivoa i može ugostiti do 4 osobe. Na glavnom spratu se nalazi dnevna soba sa kaučom koji se lako može pretvoriti u komforan krevet standardnih dimenzija, kuhinjska oprema i kupatilo. Unutrašnje stepenice vode do potkrovlja. Potkrovlje ima spavaću sobu sa duplim krevetom i WC-om. Da biste se osećali kao kod kuće, naša mezoneta je opremljena TV uređajem sa ravnim ekranom i satelitskim programima, klima uređajem i ketlerom za čaj, a radi Vašeg komfora postoji besplatan Wi-Fi za sve naše goste. 

Deluks mezoneta se prostire na 29 m² i nalazi se na drugom spratu. Poseduje terasu sa pogledom na okolinu. Ova udobna mezoneta ima dva nivoa i može ugostiti do 4 osobe. Na glavnom spratu se nalazi dnevna soba sa kaučom koji se lako može pretvoriti u komforan krevet standardnih dimenzija, kuhinjska oprema i kupatilo. Unutrašnje stepenice vode do potkrovlja sa са два сингле бедс. Da biste se osećali kao kod kuće, naša mezoneta je opremljena TV uređajem sa ravnim ekranom i satelitskim programima, klima uređajem i ketlerom za čaj, a radi Vašeg komfora postoji besplatan Wi-Fi za sve naše goste.

Резервиши сада

Најбоља цена онлине